Hittade en gammal todo lista som baby gjort. Måste säga att han är optimistisk ang vad han ska göra på en dag. Men mest av allt gillar jag att han har skrivit med "raka sig" Allt det andra känns som större projekt men eftersom jag vet att min värmlänning rakar sig X antal gånger i veckan kändes det lustigt att blanda med i sin "renoveringslista"

Kom precis hem från jobbet. Haft en torr middag för VGR(västra götalandsregionen) Hela middagen plus dryck skulle vara ekologisk.

Jag kan ge mig fan på ett underhållningen var ekologisk den med för det var folkmusik i dess värsta form. RIKTIGT TORRT! Så fort kaffet var serverat och uppdruckigt så lämnade alla lokalen.  Jag klandrar dom inte, hade jag med gjort.

 

 

Bilden då?

Det är ett bord som förr var Peter och Carolins, det är tulpaner som har varit underbara i över en vecka. Det är två blockljus som Vera inhandlade på IKEA i går och det en veckas nytvättad, vikt tvätt.

Känner ni att det här är en rikgtigt kreativ blogg med spännade bilder och inlägg? Troligtvis inte, men just nu blir det inte roligare än såhär. sorry.

 

 

gonatt på er

 

 

 

Vilken lyx att vara på Ikea själv. Ingen som gnäller att det tar för lång tid, ingen som suckar i kassan och ingen som stressar i väg innan kaffet är uppdruckit. Gött e de!