Jag skulle inte bjuda min värsta fiende på denna skiten!

Muffinsen till höger blev alldeles för söt! Kanske går det att ändra lite i receptet på denna men konsistensen var ganska vidrig den med

Muffinsen till vänster ser ju fin och fluffig ut? Den var absolut det vidrigaste jag ätit! Konsistenen är svampig. Den innehöll inget sötniningsmedel utan endast smör, choklad, ägg och hasselnötter. Så ni förstår själva. Det var som äggröra smaksatt med kakao och hasselnötter!! Usch jag vill typ kräkas.

 

 

Nu kanske ni tror att det är jag som hittat på dessa recept men det är det inte! Hur kan man lägga ut ett recept som är så här äckliga? Helt obegripligt! Jag är upprörd och äcklad.

 

 

 

Jagt sitter i soffa och har matkoma. Visste ni att det tar 20minuter innan hjärnan fått redan på att man är mätt, dvs att det är fullt! Jag visste det men det stoppade inte mig när jag hetsåt dagens lunch.

 

Dagens I landsproblem: Kissenödig och hungrig när man handlar.

MAn mår psykiskt dåligt, tänker mörka tankar och allt blir svårare. Att komma i håg vad man skulle handla, orka gå tillbaks till andra delen av affären för att hämta det man glömt, att motså alla godsaker på hyllorna osv.

Den är det svårt att vara trevlig med. Det är som om man bli mer kissenödig om man ler.

Inte vill man gå in på den äckliga willys toaletten och kissa heller för man vill skynda sig hem för man är hungrig.
Vilka problem jag har? Har man inget värre än detta att klaga på så får man nog skatta sig lycklig.

Nu ska jag baka. Jag har letat fram massor med LCHF recept som jag hoppas blir bra. Ni lyckliga själar som ska till orust i helgen blir försökskaniner, mohahaha

 

Dagens lunch:

avocado

broccoli

grillad kyckling

chilibea

och sen en snus på det.

 

 

Äter hon bröd? Har nog blivit tokig?

Nej men hon har hittat lowkarb bröd på Ica. I ärlighetens namn så var det väl inte en smaksensation men det är bra att det finns om man ska göra varma mackor, smörgåstårta eller liknande.

I denna varianten jag köpt var det ändå en del kolhydrater. Det rä 3,4g per skiva. Jag vet att det finns varianter med 2,5g per skiva. Men jag vet inte. Jag käkade väldigt sällan bröd innan jag började med LCHF så varför börja nu? Jag saknar det inte speceillt mycket. Mer än att det är "smidigt" att ta en macka när man är hungrig. Sen att det finns nästan alltid tillgängligt både hemma och på jobbet. Men annars så saknar jag det inte.

 

I tomater är det igentlgen ganska mycket kolhydratatere, men mackan skulle bli förr torr annars.

Det trots att jag harr 5mm tjockt smörlager under allt pålägg.